Οταν η Γεωγραφία αποκαλυπτει την αλήθεια. Το βρωμικο παιχνίδι των ΝΑΤΟ- Τουρκίας - Ελληνικης κυβερνησης

Οσο καιρό εμείς είμαστε απασχολημένοι με την ανθρωπιστική κρίση και καταναλώνουμε την κάθε προσπάθεια μας να συνδράμουμε τους Προσφυγες / μετανάστες με ρουχα τροφιμα κτλ.. κατορθωσαμε σα λαός αλλά και σαν Αριστερά να χάσουμε το μεγάλο πλάνο. Να κατανοήσουμε το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του λαού της Συρίας  αλλά και στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Ετσι για άλλη μια φορά , μια απλή ματιά στο χάρτη μας βοηθάει να κατανοήσουμε μερικά πράγματα και να αρχισουμε να καταλαβαίνουμε μερικά άλλα. 
Πρωτη παρατήρηση ως αναφορά την όδευση που παίρνουν οι Μεταναστες / προσφυγες για να φυγουν απο την Ελλάδα. .. Σήμερα 10-15.000 έχουν μαζευτεί στην Ειδομενη περιμενοντας να τους επιτραπει η διέλευση. Τα Σκοπια στησαν συρματοπλεγμα και φεραν στρατο . Η Μερκελ μαζι με την  κυβερνηση Τσίπρα καμώνονται ότι αυτο που συμβαίνει με τα Σκοπια και την Αυστρία είναι απαράδεκτο .. και ο λαγος Φίλης αρχίζει να μας προετοιμάζει  στην ιδέα ότι θα πρέπει να "φιλοξενήσουμε" μερικές 100δες χιλιάδες μεταναστες απο την Μ Ανατολή. 
και το πρωτο μου ερώτημα ειναι: αφού υπάρχει κορεσμός και δυσκολία απο τα Σκοπια .. γιατι δεν στελνουμε τους ανθρώπους να προσπαθήσουν και απο Βουλγαρία. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα ΤΡΙΑ περάσματα απο Βουλγαρία (στενη συνεργατιδα μας στο ΝΑΤΟ..) 
και το δεύτερο ερώτημα: γιατι δεν ναυλώνουμε καραβια απο Πατρα και Ηγουμενίτσα και να τους στείλουμε τους ανθρώπους με πλοια μεσω Ιταλίας .. αλλα μεσω Γαλίας κατ ευθείαν ..

Γιατι η Ελληνική κυβέρνηση αφηνει τις ΝΑΤΟικες ΜΚΟ και αλλες φιλάνθρωπες οργανώσεις να οργιάζουν , να έχουν πάρει την υπόθεση στα χερια τους και οι οποίοι στελνουν τους προσφυγες βόρεια με μία ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΟΔΕΥΣΗ..?
Είναι απλή ανεπάρκεια της Ελληνικής κυβέρνησης η συμφωνία σε μεθόδευση, μεθόδευση που ξεκινάει από την Συρία , την Τουρκία  με τελικους αποδεκτες την Κεντρική Ευρώπη και με την Ελλάδα να πάιζει τον αθλιο ρόλο της ενδιάμεσης αποθηκης και διακινησης ψυχών. ? 
Στον διπλανό χάρτη φαίνονται οι χώρες της ΕΕ και η θεση που εχουν οσο αφορα στην διακινηση των μεταναστών. Γιατι εμείς οδηγούμε τους ανθρώπου μονο μεσω των Σκοπίων και όχι από τις άλλες εναλλακτικες οδους?
Η Ελληνική κυβερνηση Τσίπρα (αλλα και Κυριακου μελλοντικά) εστω και χωρίς μνημόνιο δεν επρόκειτο να σηκώσει ανάστημα στις ΝΑΤΟικές εντολές. Αυτες τις εντολές που λένε ότιη Ελλάδα πρέπει να διευκολύνει την όδευση των μεταναστών στην Κ. Ευρώπη και μάλιστα σε συνεργασία με την Τουρκία . Και αν κάπου δυσκολέυσει η οδευση η Ελλάδα θα πρέπει να τους αποδεχτεί εκέι.

Δεν είμαι καχυποπτος όταν μιλάω για αυτό το σχέδιο , που μερα με την ημέρα έχει παψει να είναι μυστικό σχέδιο που έχουν κληθεί να υλοποιήσουν ΜΚΟ όπως η "One Nation" ή η   "PRAXIS" του Τζανέτου . H πρώτη βαζοντας ανθρώπους της στην προβλήτα τπυ Πειραιά να φωνάζουν wellcome , η δε δευτερη να δρα σαν ατζεντης κτηματομεσιτης για ενοικιαζόμενα δωμάτια και σπίτια. 
Και μιλάω για συνολική μεθόδευση και συνολικό πλάνο που ξεκινάει απο την Συρια - Τουρκία και αυτη η αποψη ενισχύεται και από ενα αλλο γεγονος. Ολοι ξέρουμε ότι  οι προσφυγες "προτιμούν" την Μυτηλήνη για να περάσουν και να έρθουν Ελλάδα. Τα νούμερα το μαρτυρούν , οι πνιγμένοι το μαρτυρουν αυτο και δεν μπορει να αμφισβητηθεί. Αλλά γιατι ? Η Σαμος ειναι μολις 2 Κμ απόσταση αποτα Τουρκικά παραλια η δε Χίος 5Κμ.  Γιατι λοιπον προτιμουν την Μυτηλήνη που είναι εξ ισου φυλασόμενη αλλά ειναι πάνω απο 12 Κμ μακρυά ? 

Αυτό εξηγείται από το γεγονος ότι και τα δύο νησιά είναι πιο τουριστικά από την Μητυλήνη αλλά και από το γεγονός ότι απέναντι στην Χιο ειναι η Σμυρνη καιαπεναντι απο την Σαμο το Κουσαντασι. Και οι διακινητές δεν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο τουρισμό των χωρών που γινεται διακινηση. Αυτό η Ελληνική κυβερνηση δεν το εχει διαπιστωσει? 



Ενα άλλο ερώτημα είναι , γιατι η Τουρκία δεν στέλνει τον κόσμο μεσω των χερσαίων συνόρων που εχει με την Βουλγαρία? .. ή ..γιατι όσοι ηδη βρισκονται Βορεια Ελλάδα δεν επιχειρουν μεσω Βουλγαρίας ?
Νομίζω ότι υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.
Η ΝΑΤΟική επιχειρηση διακινησης προσφύγων θεωρεί την Βουλγαρία αμφιροπη χωρα αναμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ρωσία και προστατευει την ετσι και αλλιως αδυναμη οικονομία της. Σκοπός της ΝΑΤΟικο - Τουρκικής επιχειρησης ηταν (και πιθανα ειναι) με την προσφυγική κρίση να δημιουργηθουν οι απαραιτητες πιέσεις στους λαους της Κ. Ευρώπης ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για την πολυπόθητη επέμβαση χερσαίων δυνάμεων στην Συρία ώστε να επιβληθει καθεστως της αρεσκίας τους. 
Η Ρωσική επέμβαση βεβαια έχει περιπλέξει την κατάσταση .. αλλά η Τουρκία και η Σ Αραβία κάνουν ακόμα ονειρα και εκβιάζουν, έχοντας στο πλευρό τους αν οχι συσωμο το ΝΑΤΟ μεγαλο μερος αυτου ομως.


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον προσφυγικό καταυλισμό στην Ιορδανία. Ειναι φυσικό οι προσφυγες να προτιμουν την Γερμανια και την Αυστρία από τετοιους καταυλισμους. Ασφαλή μερη γυρω απο την Συρία υπάρχουν.. αλλά οπως είπαμε το ΝΑΤΟικό πλάνο προβλέπει προσφυγικό ρευμα στην Κεντρική Ευρώπη. Πως αλλιως θα τους  έπειθε για επέμβαση ?

---------------------------------------------------------------------
clopy paste..>

[Υπάρχει ενα χειρότερο εμπόριο από αυτο της λευκής σαρκος και των ανθρώπινων οργάνων. << Ειναι το εμποριο ελπίδων>> Ενα εμπόριο στο οποιο επιδίδεται σημερα η Ελληνικη πολιτικη νομενκλατουρα με ηγήτορα την "αριστερή" κυβέρνηση μαζί με την Τουρκία. 
Πρόκειται για ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο που μπήκε σε εφαρμογη πριν 2 χρονια και έχει φτασει στην κορύφωση του σήμερα. Αφορά τον Συριακό λαό, τον Τουρκικό και τον Ελληνικό. Αυτοί είναι τα αντικείμενα και υποκείμενα αυτου του εμπορίου, θύματα και θήτες , ο καθ ένας σε διαφορετικό βαθμό.
Η ιμπεριαλιστική επέμβαση και πόλεμος στην Συρία που σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ και εκτελέστηκε από την Τουρκία, το Καταρ και την Σ Αραβία είχε σαν σκοπό την κατάλυση του Μπααθικου κοσμικου κρατους (με ολα τα χρόνια κουσούρια που το συνόδευαν) και να το αντικαταστήσουν απο 3 τουλαχιστον προτεκτοράτα όπου θα κυριαρχούσε το χαος, η τρομοκρατία και ο Ισλαμικός φανατισμός. Απώτερος σκοπός ήταν ο έλεγχος όλης της Μ Ανατολής, η στρατιωτική προσέγγιση και πίεση του ΙΡΑΝ απο δυσμάς και ο αποκλεισμός της Ρωσίας από καθε πρόσβαση στην Μεσόγειο θάλασσα στερώντας την απο το μοναδικά λιμάνια που μπορουσε να χρησιμοποιήσει , αυτα της Ταρτους και της Λατακιας. 

Η πορτοκαλί "επανασταση " που ξεκίνησε δηθεν με καθε καλό σκοπό, εκδημοκρατισμό κτλ.. γρηγορα εδειξε το πραγματικό της πρόσωπο , αυτό των ξενων Ισλαμιστων μισθοφόρων που συνέρρεαν όχι μονο απο χωρες της Μ Ανατολής αλλά και απο την Ευρώπη. Εκατονταδες χιλιαδες ξενοι Ισλαμιστές και μισθοφόροι βρίσκονται σημερα στην Συρία. Ένα από τα μέσα πολεμου που χρησιμοποιούν είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ των πληθυσμων, κυρίως αυτών που δεν είναι απόλυτα πιστοι στο Σουνιτικό δογμα του Γουχαμπιμπισμπου (Σ . Αραβια στυλ) αλλα και Χριστιανους , Αλεβίτες και Σιιτες Μουσουλμανους. Η τρομοκράτηση εχει δυο στοχους:
1. Την πλήρη υποταγή τους
2. Τον εξαναγκασμό σε φυγη ώστε να αποψιλωθεί το κοσμικό κρατος της Συρίας από τον πληθυσμό του , ώστε να αποδυναμωθεί αλλά και να εποικηθούν οι κενές πλεον περιοχές με Σουνιτες Γουαχαμπιμπιδες. Δεν είναι κρυφό ότι πολλοι μισθοφόροι εχουν ερθει από Λιβυη , Πακισταν , Υεμενη , ΙΡΑΚ κτλ με τις οικογένειες τους και με μισθούς 1500 δολαρίων το μηνα για τους απλους μαχητές και πάνω από 5000 για τους πολέμαρχους και αρχηγούς ομάδων.

Eπι πλεον η Τουρκία και το ΝΑΤΟ σχεδίαζαν εδώ και δυο χρόνια την εισβολή στην Συρία με χερσαίες δυνάμεις ώστε να επιβάλλουν τον διαμελισμό της Συρίας και εφόσον ο εξαντλημένος λαος και στρατος της Συρίας δεν θα μπορούσαν να προβάλουν σοβαρή αντίσταση. Η δικαιολογία και το δήθεν «ηθικό» πάτημα και δικαιολογία στο οποίο θα βασιζόταν η εισβολή του ΝΑΤΟ- Τουρκίας θα ήταν να τερματιστεί και καλά η Ανθρωπιστική καταστροφή .. οι προσφυγές. Δηλαδή το αποτέλεσμα των δικών τους ενεργειών
Για τον λόγο αυτό εδώ και 2 χρόνια παίζεται ένα διπλό παιχνίδι στην πλάτη του Συριακου λαού. Από την μια τους κοβουν κεφαλια , τους καινε ζωντανούς η τους Σταυρώνουν ώστε ένα υπάρξει πανικός .. και από την άλλη οι Ατζεντηδες διακινητές της Τουρκίας τους τάζουν Λαγους με Πετραχήλια , τους παροτρύνουν να φύγουν. Και όχι απλά να πάνε παραδίπλα .. στην Ιορδανια η τον Λιβανο η ακόμα στην Λατακεια.. τους ΤΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..!!

Επί πλέον το όνειρο Γερμάνια , εκτός από τα έσοδα που επιφέρει στους διακινητές , έχει και ένα άλλο σκοπό που εξυπηρετεί το μεγάλο πλάνο που παίζεται στην περιοχή. Το κύμα προσφύγων που προσπαθούν να δημιουργήσουν ή και αφήνουν να δημιουργηθεί προς την Κεντρική Ευρώπη έχει σα σκοπό να δημιουργήσει πίεση στην κοινή γνώμη των χωρών της Ευρώπης ώστε να προετοιμαστεί η κοινη γνώμη για την στρατιωτική επέμβαση που ετοιμαζαν οι ΝΑΤΟικοι. (βεβαια τωρα η Ρωσια τους χαλασε τα σχεδια..)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΚΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! και κάνουν ότι δεν ξέρουν για τους πρόσφυγες πολέμου από το Αφγανιστάν , την Υεμένη , την Σομαλία .. λες και εκεί δεν γίνεται πόλεμος. Σε αυτό το παιχνίδι, το εμπόριο ελπίδας αλλά και ΝΑΤΟικής προβοκάτσιας συμμετέχει ενεργά η Ελληνική Κυβέρνηση και οι ηγεσίες πολλών ΜΚΟ , όπως η PRAXIS & One Nation που δρουν στην Ελλάδα. Υπάρχει ενορχήστρωση, προαποφασισμένες ενέργειες ώστε η Ελλάδα να παίξει αυτό το βρώμικο παιχνίδι σε συνεργασία με ΝΑΤΟ – Τουρκία.. η σαν διακινητής – χώρα διέλευσης .. η σαν Αποθήκη προσφύγων.

Αρα γιατι μερικοί αριστεροί στην Ελλάδα πέφτουν από τα σύννεφα όταν η Αυστρία και η Ουγγαρία απλά λένε ότι δεν θέλουν να είναι μερος του παιχνιδιού της ΝΑΤΟικης συμμορίας? Γιατι παραξενευόμαστε επειδή μερικες χωρες ενδιαφέρονται για το λαό τους και δεν τον αφήνουν να γινει έρμαιο ξένων σχεδιασμών? Στο κάτω κάτω της γραφής , αν η Γερμάνια , η Ιταλία και η Γαλλία θελουν να παραλάβουν πρόσφυγες.. και η κακή Αυστρία και τα Σκόπια τους εμποδίζουν .. υπάρχουν και καράβια και λιμάνια.. και αεροπλανα.

Η λύση είναι ο επαναπατρισμός των προσφύγων, αφου συντελεστεί η ΗΤΤΑ των τζιχαντιστων , αλλά για να γινει αυτό θα επρεπε σα πρωτο βήμα η ΔΟΣΙΛΟΓΗ Ελληνική κυβέρνηση Τσίπρα να αποκαταστησει τις σχέσεις της με την Συριακή κυβέρνηση

Καλή και χρήσιμη η βοήθεια του κόσμου στους πρόσφυγες , αλλά αν δεν μπορέσουμε να δούμε την μεγαλη εικόνα και να ενεργήσουμε αναλογα απλα θα κυνηγαμε την ουρα μας και θα είμαστε απλά εργαλεια των ΝΑΤοικων σχεδιασμων και των ΜΚΟ που ελεγχουν στην Ελλαδα]















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου