PRAXIS .. το μακρυ χέρι της Αμερικανικής και Βρεττανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

[..Η PRAKSIS είναι ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει σαν κύριο στόχο το σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.. Κύριος στόχος μας είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους...]





και οκ, πάει καλά ως εδώ. Τώρα μαθαίνουμε όμως ότι έχει αναλάβει μία νέα εργολαβία από τους χρηματοδότες της, τις Πρεσβείες των ΗΠΑ και της Μ. Βρεττανίας στην Ελλάδα. Να εξασφαλίσει μόνιμη στέγη στους πρόσφυγες από την Μ Ανατολή (αυτους που τρομοκρατησαν και εκδιωξαν οι proxy εκπρόσωποι αυτών ακριβώς των Πρεσβειών που χρηματοδοτούν την Praxis, οι Τζιχαντιστες του ISIS  και της  AL Nursa δηλαδή )
Μάλιστα έχει εκδώσει προκύρηξη για εκδήλωση ενδιαφέροντος. 



οι χρηματοδότες

Και τι έγινε θα πεί κανείς..? Καλύτερα δεν είναι να μένουν οι άνθρωποι σε σπίτια παρά στα "κεντρα φιλοξενίας στα κοντεινερ?  Ναι καλύτερα  είναι. Αλλά αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα για το που και πως θα στεγαστούν είναι ένα πολύ σοβαρό Εθνικό ζήτημα  και σε καμμία περίπτωση δεν είναι ζήτημα του κ Τζανέτου που δρα σαν εκπρόσωπος των χρηματοδοτών του. 
οι χρηματοδότες

Το αν η ΕΕ αποφάσισε ότι οι 100δες χιλιάδες μετανάστες πρέπει να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα και μάλιστα πρέπει να αρχίσουμε να βρισκουμε και μόνιμες κατοικίες για αυτους , είναι ενα τεραστιο Ανθρωπιστικό αλλά και Εθνικό ζήτημα που η Ελληνική πολιτεία δεν μπορέι να αφήνει τους εντολοδόχους ξένων Πρεσβειών να αποφασίζουν. Γιατί αν η Αμερικανική πρεσβεία αποφάσισε να πληρώσει τα ενοικια 1-2 χρόνων για αυτούς  , ας πληρώσει και για το σύστημα υγείας που θα χρειαστουν , ας πληρώσει και για την σιτηση τους, την μορφωση των παιδιών τους , την ευρεση θεσης εργασίας. Γιατί όλα αυτα χρειάζονται στους πρόσφυγες. Και εν πάσει περιπτώσει αν ο Ελληνικός λαός θέλει να τα παράσχει από το υστέρημα του , αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει ο ίδιος και η συντεταγμενη πολιτεία και κυβερνηση και όχι όποιος κ Τζανέτος.
=======================================================

Α.Τζανέτος (προεδρος της Praxis)[.. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που αναδείχθηκε μέσα από επιδιώξεις και έργο. Από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε την αγάπη του στα κοινά και τη προσφορά ο αλτρουισμός είναι αρετή και ιδανικό για τον Τζανέτο Αντύπα που το 2005 έλαβε τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωσης “PRAKSIS” ως νησίδα ποιότητας αφού εργάζεται με στόχο, την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων, με ανθρωπιστικά προγράμματα. Η δράση του είναι μεγάλη. Γεννήθηκε στον Πειραιάς το 1970 . Εκεί τελείωσε το 3o Γενικό Λύκειο Πειραιά και ήταν άριστος μαθητής. Το 1987 εισάγεται στο ΤΕΙ Αθήνας στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης όπου με πολύ καλές επιδόσεις. Το 1991 εισάγεται πρώτος σε σειρά κατάταξης στο ΤΕΙ Αθήνας στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το 1995 παίρνει το πτυχίο του με βαθμό 9,3 (Άριστα). Το 2006 πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Οικονομικό Τμήμα με γνωστικό αντικείμενο “Διοίκηση και Οικονομικά της Υγείας”. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ (sic).. του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με τίτλο διδακτορικής έρευνας “Total Quality Management στις Μ.Κ.Ο.”. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Εκπαιδευτικών Στελεχών Συνοδευτικών Υπηρεσιών και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Έχει πολλούς σεμιναριακούς κύκλους σπουδών . Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 ως Διευθυντής Αποστολών των “Γιατρών χωρίς Σύνορα Ελλάδος”. Το 2004 εργάστηκε ως υπεύθυνος ελληνικών προγραμμάτων (προγράμματα της διπλανής πόρτας) και ως υπεύθυνος για τη διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Στη συνέχεια, η καριέρα του παίρνει μια άλλη πορεία περισσότερο ανοδική και παραγωγική. Από το Νοέμβριο του 2004 έως σήμερα είναι Πρόεδρος στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS. Με δράσεις εθνικής εμβέλειας και διακρατικές συνεργασίες, έχει στόχο την καταπολέμηση κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων. ...Το 2005 έλαβε τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωσης “PRAKSIS” ως νησίδα ποιότητας. ..Η Μ.Κ.Ο. στελεχώνεται από 120 εργαζόμενους και 580 εθελοντές..!!.]
=========================================================
Τι μαθαίνουμε από το βιογραφικό αυτού του ανερχόμενου αστέρα..? Αν και αριστος μαθητής .. τελικα κατόρθωσε να εισαχθεί στα ΤΕΙ Αθηνων .. και με τα πολλα τελικά ειναι "πιστοποιημενος" εκπαιδευτικός εκπαιδευτικών !!.. σε κατι που δεν κατάλαβα τελικά. Επίσης μαθαίνουμε ότι αφου ιδρυσε την ΜΚΟ του ρο σωτηριο έτος 2004,..σε ένα κιόλας χρόνο το 2005 παίρνει βραβείο αριστείας απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Κ Παπουλια.  Με τέτοιους τρεφεται η Ελληυνική κοινωνία , τέτοιους αναδυκνύει , γιαυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου